Výroční valná hromada

13.12.2012 15:33

8. prosince, v sobotu proběhla Valná hromada našeho sboru. Sál místní restaurace zaplnil hojný počet našich členů a hostů. Naše pozvání přijali:   npor. František Vacek zástupce HZS Příbram, zástupce OSH Příbram zasloužilý hasič Jaroslav Kubík, dále velení 25. okrsku v čele se starostou Vlastimilem Vandasem, starosta naší obce  Jiří Nekolný a v neposlední řadě zástupci bratrských sborů 25. okrsku - Nečína, Obor, Drásova, Skalice a Hříměždic.

Po osmnácté hodině zahájil Václav Pecha maratón schůze, z programu uvádíme: Podrobnou zprávu o činnosti přednesl starosta sboru Jiří Fiřt, dále pokračoval velitel Jiří Šimonovský a za děti Nikola Křížková, o stavu naší pokladny informoval hospodář Bohuslav Kočí a po něm následovala předsedkyně revizní rady Lenka Šimonovská s revizní zprávou.  Abychom si odpočinuli od mluveného slova, jednání jsme přerušili a  všichni se podívali na roční činnost našeho sboru v obrazech, ozvučených hudbou. Po produkci se ozval potlesk, který ohodnotil naší prezentaci. Nezapoměli jsme ani na členy sboru - několik čestných uznání, několik věrnostních za 20, 30 a 40 let u sboru.  Následovala diskuze, ve které vystoupili zástupci bratrských sborů, okrsku, HZS a starosta obce. Přišlo usnesení, které bylo schváleno a poslední bod - závěr.

Všichni přítomní si po oficiálním programu pochutnali na klobásách a bavili se při hezké muzice do pozdních nočních hodin.

Děkujeme všem za účast, hostům za pochvalné projevy a těšíme se na další hasičská setkání.

 

Foto viz fotogalerie Jiné akce SDH

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode