Výroční valná hromada

18.12.2011 12:29

10. prosince, v sobotu proběhla Valná hromada našeho sboru. Sál místní restaurace zaplnil hojný počet našich členů a hostů. Naše pozvání přijali:

por. Pavel Šušola zástupce HZS Příbram, starosta OSH Příbram Jaroslav Petřina, dále velení 25. okrsku v čele s čestným starostou Josefem Vybíralem, starosta naší obce  Jiří Nekolný a v neposlední řadě zástupci bratrských sborů 25. okrsku - Nečína, Obor, Drásova, Skalice, Hříměždic, svou návštěvou nás potěšili také kamarádi ze Štěchovic.

Po osmnácté hodině jsme zahájili maratón schůze, z programu uvádíme: Podrobnou zprávu o činnosti přednesl starosta sboru Jiří Fiřt, dále pokračoval velitel Jiří Šimonovský a za děti Monika Kubátová, o stavu naší pokladny informoval hospodář Bohuslav Kočí a po něm následovala  revizní zpráva.  Nezapoměli jsme ani na naše členy - jedno čestné uznání sboru, několik věrnostních za 10 let u sboru a jedna medaile sv. Floriána. Přijímali jsme také nové členky. Následovala diskuze, ve které vystoupili zástupci bratrských sborů, okrsku a starosta obce. Přišlo usnesení, které bylo schváleno a poslední bod - závěr přednesl starosta OSH pan Petřina.

Všichni přítomní si po oficiálním programu pochutnali na klobásách a bavili se při hezké muzice do pozdních nočních hodin.

foto viz. fotogalerie - Jiné akce SDH


 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode