Výročí SDH Višňová 125 let

13.07.2016 13:53

Na tento rok připadlo výročí 125 let od vzniku našeho sboru.  Oslavu jsme pro tentokrát spojili s vzpomínkovou mší svatou u příležitosti svátku sv. Floriána.

To vše vypuklo 14. května odpoledne, kdy jsme se sešli před kostelem sv. Kateřiny a společně uctili památku patrona hasičů a zemřelých višňovských hasičů. Tolik uniformovaných hasičů náš kostel ještě nezažil, varhany krásně zněly a pozvaní zpěváci a hudebníci svým vystoupením přispěli k slavnostní atmosféře tohoto aktu. Po bohoslužbě a společné fotografii, jsme pořadovým krokem za tónů pochodové písně přešli do naší hasičárny, kde byla připravena výstava a hosté se zapsali do kroniky, Dále přesun do obecní restaurace, kde proběhla slavnostní valná hromada, projev starosty, vyznamenávání členů našeho sboru, vystoupení hostů a výborná večeře. Poté následovala zábava pod taktovkou kapely Cirkus Hulata z Příbrami.

Věříme, že se všem večer líbil a naši členové i hosté byli spokojeni. Děkuji všem zúčastněným, zvláště přátelům ze Štěchovic, Slap a Buše, také zástupcům sborů našeho 25. okrsku, vyslanci OSH Příbram, panu faráři, paní varhanici, zpěvačce a muzikantům, kapele Cirkus Hulata a restauraci FC Višňová.

Foto viz fotogalerie Jiné akce SDH

Vel. J.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode