Valná hromada 25. okrsku

16.03.2013 10:27

22. února ve večerních hodinách proběhla Výroční valná hromada 25. okrsku v obci Nečín, v restauraci U Kocíka. Zúčastnili se zástupci všech osmi sborů, za naše hasiče byli přítomní: Vlaďka Pechová, Josef Batroš a Jirí Šimonovský st., pozvání okrsku přijal také starosta naší obce Jiří Nekolný. Na hodnotícím jednání byli přítomní také vzácní hosté: Hejtman středočeského kraje Josef Řihák, ředitel Územního odboru Příbram plk.Jiří Heinrich, starosta OSH Příbram Jaroslav Petřina a štáb televize Fonka.

25. okrsek patří již několik let v rámci okresu k nejlepším. Nejen rozsáhlá členská základna, slušné technické vybavení sborů a výborná spolupráce se starosty a zastupiteli všech sdružených obcí slibuje, že tomu tak bude i v dalších letech. Všichni hosté velmi pozitivně hodnotili činnost našeho okrsku, pan hejtman projevil velkou náklonost k hasičům a nabídl pomoc formou Grantového programu, prostřednictvím kterého mohou hasičí získat finance na opravu hasičáren. Tak se těšíme, že hasiči získají prostředky, které nutně potřebují. Celé jednání probíhalo v přátelském duchu, v závěru bylo přijato usnesení v kterém si okrsek vytýčil nelehké úkoly na rok 2013. Poslední tečkou byla večeře a návrat domů.

Děkuji zástupcům našeho sboru i panu starostovi za vzornou reprezentaci našich hasičů i obce na tomto slavnostním jednání!

Šim st.

Podívejte se na záběry, jak je zpracoval štáb televize Fonka:

www.youtube.com/watch?v=w1Hq2Zp0QfQ

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode