Svatba našeho člena

03.07.2019 11:42

Svatba našeho člena

V sobotu 29. června  si řekli své ANO, Petr se svou dlouholetou družkou Martinou v Zámeckém Hotelu „Panství Dlouhá Lhota“, za účasti nejbližších a mnoha přihlížejících.  Oslavu lásky a partnerství připravili novomanželé toho dne na odpoledne, kam pozvali samozřejmě své rodiny, ale i přátele a kamarády. Je nám ctí, že pozvánku na tuto velkolepou akci jsme dostali také na náš hasičský sbor. Nádherné posezení bylo připraveno v prostorách restaurace FC Višňová a ve venkovní části za budovou ve dvou velkých stanech. Okolní zeleň, sluníčko nad hlavou a všude příjemní lidé umocňovali úžasnou náladu svatebního veselí.  Bylo to jak v té pohádce – stoly se prohýbaly pod vybranými lahůdkami, o gurmánské zážitky nebyla nouze, víno, pivo a další dobroty tekly proudem a k tomu všemu ještě reprodukovaná hudba doplňovala atmosféru oslavného dne novomanželů.

Vyslanci hasičů si připravili přání nevěstě a ženichovi formou humorné říkanky a dále malou „štafetku“ pro oba hlavní aktéry pod názvem: „ Hasič a nevěsta s kočárkem spojeni v honbě za penězi“, toto představení se všem moc líbilo a bylo odměněno velkým potleskem. Veselí toho dne nemělo konce, a závěr patří také pohádce: „ Já tam také byl, hodně jedl, dosti pil, nevěsta jak z růže květ, ženich jak by smet, zazvonil zvonec a pohádky je konec“. Ne přátelé, přejeme novomanželům, aby pohádku svatebního dne prožívali stále, i když příprava a realizace určitě nebyla jednoduchá ve všech aspektech, ale oni to zvládli s grácií. DĚKUJEME!

Martino a Petře, LÁSKA, to je štěstí, které si dáváme navzájem. Přejeme Vám, abyste jí měli jeden pro druhého vždy dostatek.

foto viz. fotogalerie Jiné akce SDH

Jir.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode