Dobrovolní hasiči roku

28.12.2017 12:39

V sobotu 25. 11. 2017 bylo ve dvoraně Rektorátu Vysokého učení technického v Brně v rámci VII. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku oceněno 25 jednotek a 25 sborů dobrovolných hasičů a dále pět kolektivů mladých hasičů za činnost k 45. výročí hry Plamen. Finalisté na prvních místech získali skleněnou zásahovou helmu, která je symbolem ankety a prestižním oceněním. Na podporu své další činnosti finalisté získali finanční a věcné dary v hodnotě 2 400 000 Kč. Překvapením večera byla také premiéra písně Vítězství a žár, kterou patronka ankety Ilona Csáková věnovala všem přítomným hasičům a záchranářům.

Letošního roku se ankety zúčastnil i náš, višňovský sbor, úspěšně prošel výběrem odborné poroty a ve finále při veřejném hlasování nasbíral úctyhodný počet hlasů, a to 1399. Tento počet zajistil našim hasičům druhé místo v kategorii sborů- střední a severní Čechy. Děkujeme všem, kteří podpořili náš sbor ve finále svým hlasem ve webové aplikaci, nebo formou SMS, protože díky vám jsme získali toto výtečné umístění.

Podívejte se na záznam slavnostního galavečera, který uváděli věhlasní moderátoři, Tereza Kostková a Marek Eben. Zástupci našeho sboru měli tu čest a této slavnosti se zúčastnili.

foto viz fotogalerie Jiné akce SDH

www.adhr.cz/to-nejlepsi-z-ankety-dobrovolni-hasici-roku-2017/

 
Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode