HASIŠKÁ SOUTĚŽ - 25.OKRSEK

08.05.2011 11:52

7. května v sobotu proběhlo v Nečíni základní kolo požárního sportu. Náš sbor vyslal čtyři družstva. Muži I., Muži II., Ženy a Starší děti. Ráno jsme naložili techniku a osobními auty jsme všichni vyrazili k Nečínu. Muži a ženy začali závod překážkovým během na 100 metrů, současně děti prováděly požární útok a hned po dětech své umění předvedli starší muži. Jak dopadli naší?

Muži I. byli velmi dobří v běhu na 100 metrů a měli dobrý předpoklad před útokem stát na bedně. Se startovním číslem 1 se postavili na start s naším novým zásahovým strojem TOHATSU, který vzbudil velký ohlas mezi diváky. V tom momentě kluci jeli na první místo, ale žel to jim uteklo i s hadicí "B", která se uvolila od přetlakového ventilu a mizela v dáli hřiště. Toto závodníci zjistili pozdě, hadici ještě napojili, útok dokončili, ale celkový čas byl na naše poměry slabý. I přes tento neúspěch obsadili v konkurenci 8 sborů 5. místo.

Naše děvčata maličko podcenila běh na 100 metrů, a to jim uškodilo v celkovém umístění i když útok se jim velmi povedl. Celkové umístění z 9 bylo 6. místo.

5. místo vybojovaly Starší děti. Muži II. (nad 35 let) opět letos potvrdili své kvalitní výkony z minulých let a nejlepším časem dne v požárním útoku získali pro náš sbor jediné zlato v konkurenci 6 družstev.

Děkujeme všem, kteří reprezentovali náš sbor. Už se těšíme na další soutěže v požárním sportu.

foto viz. fotogalerie - Požární sport

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode