Hasičské rozjímání

29.08.2023 12:17

Oblíbená akce našeho sboru připadla letos na pátek 25. srpna. Scénář byl obdobný, jako v předešlých letech, tedy stavba party stanu, k tomu ještě nový nůžkový stan. Sety lavic a stolů jsme přivezli ze hřiště a rozestavěli na ploše stanu. Pak již jen muzika, občerstvení a samozřejmě aktéři akce, tedy naši členové, kterých se sešlo opravdu požehnaně, nejvíce za poslední roky. Toto setkání bylo přece jen něčím výjimečné, a to tím, že jsme rozjímali jubilejně, tedy po dvacáté a oslavovali titul „Zasloužilý hasič“, který obdržel náš člen Pepa. Velkou radost jsme měli i z čtyř nových členů sboru, kteří se aktivně akce zúčastnili a zapojili se tak do velké rodiny Višňovských hasičů. Oficiálně budou začleněni na valné hromadě v prosinci.

Toto tradiční setkání opět potvrdilo, jak je důležité, že se lidé scházejí, debatují a samozřejmě se výborně baví. Vydrželi jsme opět do brzkých ranních hodin.                                                

Díky všem, kteří přiložili ruku k dílu a pomohli jakýmkoli způsobem zorganizovat tuto naší tradiční akci, poděkování patří i těm, kteří se oslav hasičů zúčastnili.


FOTO na RAJČETI


 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode