13. ročník hasičského rozjímání

11.10.2015 17:54

Tento ročník byl trochu netradiční, samozřejmě hlavní program byl shodný, jako v minulých letech, ale ta změna spočívala v tom, že jsme dělali nábor nových, mladých hasičů do našeho sboru.   Pro tento záměr vyrostl na fotbalovém hřišti krásný, veliký skákací hrad zapůjčený bezplatně firmou BEKO, kromě toho pracovníci této firmy zabezpečili i výborný popcorn, který dětem bezplatně rozdávali. Tato velká atrakce skutečně přilákala mnoho dětí i dospělých a náš sbor má opět po několika letech mladé hasiče, kteří se díky tomuto náboru přihlásili a již se scházejí na pravidelných pátečních setkáních. Důležité je, že projevují nadšení a chuť do hasičiny.

Letošní rozjímáni opět potvrdilo, jak je důležité, že se lidé scházejí, debatují a samozřejmě se výborně baví. Vydrželi jsme opět do brzkých ranních hodin.

Děkujeme firmě BEKO  a našemu členovi panu Švačkovi za zprostředkování této velmi vydařené akce, samozřejmě poděkování patří i všem hasičkám i hasičům, kteří přiložili ruku k dílu a pomohli s zajištěním veškeré činnosti kolem našeho setkání.  Díky FC Višňová za zapůjčení kabin a hřiště.

Tak sestry a bratři, ať žije 14. ročník

foto viz. fotogalerie Jiné akce SDH

zapsal velitel J.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode