Jarní taneční zábava

13.05.2012 13:23

Tento rok jsme se rozhodli, že uspořádáme taneční zábavu u příležitosti oslav "Dne matek" za finanční spoluúčasti obce Višňová. K tomuto účelu jsme zvolili sobotní večer 12. května a sál restaurace U Chalupářů. Připravili jsme program, který měl být příslibem kvalitní zábavy. První podmínka - kvalitní kapela byla jistě splněna. Pražská skupina Hitos svým vystoupením nadchla všechny účastníky zábavy, někteří konstatovali, že takovouto kvalitní produkci dlouho neslyšeli.

Ale to nebylo zdaleka vše, dále bylo připraveno vystoupení Dobříšských sokolek, tzv. "Spolek odrostlých holek". Tato nestárnoucí děvčata předvedla ze své bohaté kolekce dvě vystoupení, a to tanec "Poupata" a "Kočičí kankán". Toto netradiční pojetí tance zmiňované skupiny mělo veliký úspěch a přítomní diváci odměnili vystoupení mohutným potleskem.

Slavnostní večer měl ještě další netradiční překvapení, pro všechny přítomné bylo připraveno sladké pohoštění v podobě stovek mini zákusků, byly skutečně výborné a nezbylo... No a jelikož tato zábava měla podtext: "Ke Dni matek", tak všechny maminky, ženy a dívky měly vstup zdarma.

Nezúčastněný pozorovatel by si řekl: "To se tam v té Višňové mají, to jistě bylo narváno k prasknutí"! Ale chyba lávky, představte si, že nebyla zaplněna ani polovina kapacity sálu. A to byla  jediná kaňka na krásném sobotním večeru.  Už skutečně nevíme jak bychom měli naše občany  a hasiče kulturně uspokojit. Možná se povede v místních restauracích a na návsích polemika o tom, že se tady nic pro lidi nedělá a že vše stojí za ..... . Ale nás to jistě neodradí a pro lidi, kteří se chtějí bavit budeme dále organizovat a pořádat takovéto akce.

Věříme, že ti, kteří byli přítomni na této krásné taneční zábavě odcházeli domů spokojeni.

Děkujeme tímto Obecnímu úřadu ve Višňové za finanční příspěvek, hudební skupině Hitos za kvalitní produkci, tanečnímu souboru Sokolek za nezapomenutelný zážitek, restauraci U Chalupářů za bezplatný pronájem sálu, pořadatelům z řad SDH a samozřejmě Vám, účastníkům této slavnostní akce.

foto viz. fotogalerie Jiné akce SDH

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode