Výročí SDH Březové Hory 130 let

12.07.2016 14:43

130 let SDH Březové Hory                                                                                                                                                          hasičská fontána                                                                              

1. července od 22:00 hodin jsme shlédli překrásnou fontánu v režii březohorských hasičů. Podívejte se také, stojí za to:

www.youtube.com/watch?v=eXbCIgM0hgE

Fontána byla první část velkolepých oslav výročí založení SDH Březové Hory, hlavní program probíhal v sobotu a ještě v neděli. Náš sbor využil pozvání a také v sobotu se oslav zúčastnil. Sraz sborů byl na náměstí 17. Listopadu a odtud jsme šli v zástupu s prapory na náměstí na  Březových Horách, kde proběhlo slavnostní dekorování sborů a vyhodnocení práce členů SDH. Program toho dne byl opravdu pestrý, proto jej pro ilustraci  uvádím:

Dopolední program                                                                                                                                                                                                                                             9.00 – soutěže pro děti (náměstí J. A. Alise)
9.00 – sraz hasičů a hostů na náměstí 17. listopadu...
9.30 – řazení průvodu a vítání hostů
9.45 – slavnostní průvod na Březové Hory s hudbou
10.30 – zdravice hostů, předávání ocenění a dekorování praporů
12.00 – oběd a reprodukovaná hudba

Odpolední program
13.00 - vystoupení SDH Březové Hory –ukázky TJ Sokol Březové Hory a jejich hostů
17.00 – kapela MBand
19.00 – čepobití
20.00 – k tanci a poslechu hraje kapela Signál

Toto vše jsme absolvovali, někteří z nás odejeli dříve, někteří později, ale všichni spokojeni. Březohorští hasiči, děkujeme za pozvání, Váš sbor je jistě součástí kultury města Příbrami a regionu do kterého patří i náš višňovský sbor. Přejeme do dalších let mnoho zdraví, pracovní i osobní úspěchy a neutuchající obětavost v pomoci druhým.

Zapsal: Sim.J.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode