Valná hromada

11.01.2015 18:23

Letošní Výroční valná hromada našeho sboru připadla na sobotu 13. prosince od 18:00 hodin. Prostory restaurace FC Višňová se brzy zaplnily do posledního místečka. Naše pozvání přijali zástupci všech sedmi sborů 25. okrsku, dále kamarádi ze Štěchovic a vedoucí představitelé našeho okrsku. Velkou radost jsme měli z účasti paní ředitelky zdejší školy a našeho pana faráře. Program schůze měl tradiční body, pouze se odlišoval tím, že letošní valné hromady hasičů jsou volební, tedy proběhly i u nás volby do výboru SDH s potěšujícím výsledkem - náš výbor byl pro další období zvolen ve stejné sestavě, ve které fungoval doposud. Vážíme si důvěry našich členů, tak snad tu práci neděláme špatně. Tomu nasvědčovaly i projevy a vystoupení hostů, takovou chválu, kterou jsme slyšeli z jejich úst, si snad ani nezasloužíme. Přátelé děkujeme za vaše vřelá slova uznání.

Po oficiálním ukončení programu pokračoval večer výbornou večeří (zajistila restaurace FC) a volnou zábavou s muzikou do brzkých ranních hodin.

Přejeme hodně úspěchů v práci staro-novému výboru a děkujeme našim členům, kteří byli přítomni tomuto slavnostnímu jednání a samozřejmě i našim hostům za aktivní účast

Foto viz fotogalerie Jiné akce SDH

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode