UCTĚNÍ PAMÁTKY ZESNULÉHO HASIČE OBCE SKALICE U ČESKÉ LÍPY

15.12.2022 10:46

Výzva HZS:

Hasičský záchranný sbor ČR 7. 12. v 15h uctí minutou ticha památku zesnulého kolegy dobrovolného hasiče Ing. Jana Dvořáka.

Pieta proběhne vyjetím techniky HZS ČR před stanice se zapnutým výstražným světelným zařízením (bez zvukového signálu) a nastoupením osádky v zásahovém stejnokroji k uctění památky zesnulého hasiče minutou ticha od 15:00 hod do 15:01 hod. Na všech budovách HZS ČR budou vyvěšeny černé vlajky. Obdobným způsobem doporučujeme uctění památky také dalším jednotkám sboru dobrovolných hasičů.

SH ČMS se k této výzvě připojuje a vyslovuje podporu všem dobrovolným hasičům a hasičkám, kteří jsou schopni a ochotni se v tento den a čas k tomuto aktu připojit. Vlajku je možné vyvěsit na hasičských zbrojnicích, samozřejmě po dohodě s příslušným starostou/starostkou dané obce.

Všem děkujeme za vyjádření soustrasti.

Několik členů naší jednotky se připojilo k pietě

Hasiči pro rodinu zesnulého hasiče Jana z JSDHO Skalice u České Lípy     

Dobrovolný hasič Ing. Jan Dvořák tragicky zahynul při zásahu a my máme nyní možnost pomoci jeho rodině.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska se po dohodě s obcí Skalice u České Lípy a s Hasiči Skalice u České Lípy připojuje k oficiální finanční sbírce na pomoc rodině a pozůstalým zesnulého Ing. Jana Dvořáka, dobrovolného hasiče, který zemřel během zásahu domu na Českolipsku ve středu 30. listopadu.

 

Číslo účtu: 6386360339/0800

 

D Ě K U J E M E

Foto viz fotogalerie Zásahy JSDH

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode