Pouťové posezení

19.11.2016 10:49

Letos nám advent začíná trochu dříve, a tak pro nedostatek volných termínů jsme připravili třetí ročník „Pouťového posezení“ už na 12. listopadu, ale to nebyl pouze tento důvod. Naše členka Stáňa se v těchto dnech dožívá významného životního jubilea, a tak jsme při této příležitosti oslavili i její výročí. Stáňa hasičům věnovala velkou část ze svého života, a tak není divu, že přišli přát i zástupci velení 25. okrsku a nesměl chybět ani Zasloužilý hasič a vedoucí aktivu ZH při OSH Příbram Jarda Kubík. Řada gratulantů nebrala konce, pivečko teklo proudem, výborné pochutiny zdobily stoly, muzika hrála, všichni přítomní se náramně bavili a co dodat….. Kdo chtěl vědět víc, měl tam být.

Děkuji všem, kteří se aktivně podíleli na přípravě, organizaci a realizaci této akce, hlavně našim hasičkám. Děvčata vše bylo opravdu výborné, moc jsme si pochutnali.

Stáňo, děkujeme ti za pohoštění, moc si vážíme toho, že jsi členkou našeho sboru, hasiči, to je Tvá druhá rodina, Tvá záslužná a obětavá práce zanechala stopu v našem sboru, okrsku, okresu a i státu. Věříme, že ještě dlouhá léta budeš nositelkou hasičských tradic a budeš předávat mladým své zkušenosti a um. Přejeme ti do dalších let mnoho zdraví, štěstí a sil, ať se Ti splní i na nejtajnější přání a sny.

foto viz. fotogalerie Jiné akce SDH

Za sbor: Sim.J.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode