Hasičské rozjímání

04.09.2012 17:59

V pátek 31. srpna se již po desáté konalo na hřišti naše "HASIČSKÉ ROZJÍMÁNÍ". Pod tímto magickým názvem se skrývá setkání veškerého višňovského hasičstva při dobrém jídle, pití a muzice.                                                 

Den, který jsme letos naplánovali, byl již od rána deštivý a chladný, bylo nutné, tuto situaci řešit. Proto mnozí z nás vyrazili na hřiště již odpoledne, aby popstavili přístřešek. S využitím krovů z demolice stodoly a obrovské plachty jsme vybudovali útulný obýváček, doplnili jsme stoly a židle a připravili krb na grilování. Během večera nikomu z návštěvníků nepřišlo, že prší. Účast byla opět, ostatně jako každý rok, náramná. Muzika hrála, masíčko vonělo a samozřejmě všem moc chutnalo, pivečko teklo proudem a sem tam zavoněla slivovička, či jiný života budič. Na oslavu jubilejního ročníku napekla děvčata i sladkosti v podobě medovníku, štrůdlíku, výborného eskyma a nepřekonatelného bácu. Všem čtenářům musí být jasné, že takto rozjetá zábava utekla jako voda, až pozdní noční (brzké ranní) hodiny ukončily velmi vydařené "rozjímání", které nenarušilo ani to škaredé počasí.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na realizaci této podařené akce, a to: Muzice "Burian Bend" se zpěvačkou Ivetou, děvčatům, která zajistila sladkosti: Lence, Libušce a Hance, manželům Svobodovým za zajištění občerstvení, Jirkovi a Lence za servis a samozřejmmě všem účastníkům akce. Poděkování patří všem, kteří v pátek stavěli a v sobotu bourali a uklízeli.

TAK PŘÁTELÉ, SESTRY A BRATŘI HASIČI ZAS NĚKDY!

J.s.

foto viz. fotogalerie Jiné akce SDH

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode