Dětský den

30.05.2019 09:55

Dětský den pod názvem "Pohádková Višňová" se letos konal 25. května pod taktovkou obce a místních spolků. Náš sbor mněl k dispozici část fotbalového hřiště. Připravili jsme pro děti tři stanoviště, a to, dětskou štafetu se stříkáním na plechovky, prohlídku našeho hasičského auta s požární technikou a čtyři stavy se střelbou ze vzduchovky na padací terče. O tuto atrakci byl největší zájem, i velmi malé děti měly možnost vyzkoušet s naší pomocí držet zbraň a vystřelit, s radostí ze zásahu.Také rodiče neskrývali zájem o tuto disciplínu a chtěli se pochlubit před dětmi se svým uměním, což jsme jim také umožnili. Hlavněmi vzduchovek prolétlo na pět set broků.


Věříme, že všichni, kteří navštívili "Pohádkovou Višňovou", odešli plni dojmů, zážitků a spokojeni z úžasně prožitého sobotního odpoledne. Většina dětí sice byla z jiných vesnic a měst, ale „Den dětí“ je pro všechny a je pozitivní, že ve Višňové byla tak hojná účast. Jsme rádi, že se na této vydařené akci podíleli i členové našeho sboru.
Děkuji hasičům, kteří vynaložili svůj volný čas na přípravu a realizaci stanovišť s hasičskou tématikou pro rozzářené tváře dětí.

 

vel.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode